Atrás

 

L’edifici, una nova plaça pública

Un Museu que vol esdevenir un lloc identificatiu i simbòlic de la ciutat. Aquest nou equipament ha de fer-se present en la vida, l’oferta i el discurs cultural de la ciutat a partir de la seva condició de memòria patrimonial i cultural que es projecta a partir de la seva capacitat de renovació de discursos i experiències. Per això l’edifici serà del tot permeable i mantindrà una relació oberta, entenedora i directa envers l’entorn urbà. A més, el seu funcionament serà dinàmic i els espais interns estaran orientats a la satisfacció dels seus visitants.

 

Vista del pati de columnes. 

Foto: Jordi V. Pou (2015) © Museu d’Art Jaume Morera.

 

Vestíbul i pati de columnes. 

Foto: Jordi V. Pou (2015) © Museu d’Art Jaume Morera.

 

Vista del pati de columnes. 

Foto: Jordi V. Pou (2015) © Museu d’Art Jaume Morera.

 

      

Vista del pati de columnes. 

Foto: Jordi V. Pou (2015) © Museu d’Art Jaume Morera.